OVER MIJ

What you think, you become. What you feel, you attract. What you imagine, you create. - BUDDHA

Mijn naam is Femke Beurskens en ben woonachtig in Maasbree. Na enkele jaren ervaring op te hebben gedaan in verschillende salons werd het voor mij tijd om mijn eigen praktijk te openen. In mei 2015 heb ik deze droom waargemaakt.

In 2008 ben ik begonnen met de opleiding Schoonheidsspecialiste. In het eerste jaar leer je masseren en vanaf dat moment wist ik waar mijn passie lag. Graag wilde ik meer leren over
het menselijk lichaam en hoe je klachten kan verhelpen. Deze interesse heeft geresulteerd in het volgen van de 2 jarige Massagetherapie opleiding en diverse bij- en nascholingen. Wat ik miste in mijn behandelingen was de diepgang, achterhalen wat de oorzaak is van een klacht. Na een tijdje zoeken kwam ik in aanraking met de Tuina Therapie, een massagevorm afkomstig uit de Chinese Geneeswijze. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar het fysieke deel van een lichaam, tevens is de psyche heel belangrijk. Bij deze therapie wordt gekeken naar een persoon in zijn geheel en wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam weer gestimuleerd.
Mijn kennis houd ik op peil door bij te scholen waar en wanneer mogelijk is en zodoende te blijven groeien in mijn vak.

Behaalde diploma's en certificaten:
2008 - 2011      Schoonheidsspecialiste
2011 - 2012      Medische Basis Kennis
2011 - 2013      Integrale Massage Therapie
2015 - 2018      Tuina Therapie
2017 - 2018      Medische Basis Kennis
Diverse 1-3 daagse massagecursussen